Mantelikermacroissantit

Mantelikermacroissantit
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mantelikermacroissantit

Mantelikermacroissantit

Mantelimassalla maustettu kerma on herkullinen täyte mantelicroissanteille. Tämä muhkea croissantti toimii vadelma- tai mansikkahillon kanssa laskiaispullan tapaan tai vaniljakreemillä täytettynä kahvipöydän herkkuna.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
20 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
raakapakastecroissanttia
1
kananmuna
½ dl
mantelilastuja
1 rkl
tomusokeria

Täytteeksi

1 prk (2 dl)
150 g
mantelimassaa
1 dl
vadelma- tai mansikkahilloa

TAI

1 prk (200 g)

Ohje

  1. Sulata ja paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele pinta ennen paistamista munalla ja ripottele päälle mantelilastuja.
  2. Vatkaa puolet kermasta ja mantelimassa sähkövatkaimella hyvin tasaiseksi. Lisää loppu kerma ja vaahdota.
  3. Anna croissanttien jäähtyä hyvin, halkaise ja täytä valitsemallasi täytteillä. Viimeistele tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
366 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.