
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 raakapakastecroissanttia
- 1 kananmuna
- ½ dl mantelilastuja
- 1 rkl tomusokeria
Täytteeksi
-
1 prk (2 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 150 g mantelimassaa
- 120 g mansikka- tai vadelmahilloa
TAI
-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele pinta ennen paistamista munalla ja ripottele päälle mantelilastuja.
- Vatkaa puolet kermasta ja mantelimassa sähkövatkaimella hyvin tasaiseksi. Lisää loppu kerma ja vaahdota.
- Anna croissanttien jäähtyä hyvin, halkaise ja täytä valitsemallasi täytteillä. Viimeistele tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
339 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
25,8 g
Rasva
23,7 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa