
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.14
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 6 raakapakastecroissanttia
- 1 kananmuna
- ½ dl mantelilastuja
- 1 rkl tomusokeria
Mantelikerma
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 150 g mantelimassaa
Lisäksi
- 120 g mansikka- tai vadelmahilloa
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata ja paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan. Voitele pinta ennen paistamista munalla ja ripottele päälle mantelilastuja.
- Vatkaa puolet kermasta ja mantelimassa sähkövatkaimella hyvin tasaiseksi. Lisää loppu kerma ja vaahdota.
- Anna croissanttien jäähtyä hyvin, halkaise ja täytä hillolla tai vaniljakreemillä. Viimeistele tomusokerilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
339 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
25,7 g
Rasva
23,8 g
Tyydyttynyt rasva
9,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.