Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.83
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 100 g kirjolohen mätiä
-
2 prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ punasipuli
- ½ ruukku ruohosipulia
- ½ ruukku tilliä
- ½ sitruuna
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
Lisää
- 0 kg perunalastuja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata mäti tarvittaessa ja valuta siivilässä enimmät nesteet pois.
- Lusikoi ranskankerma kulhoon. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna ruohosipuli ja tilli. Pese sitruuna. Raasta puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu.
- Yhdistä ranskankermaan mäti, punasipuli ja yrtit. Jätä osa koristeluun. Mausta sitruunankuorella ja -mehulla sekä suolalla ja pippurilla.
- Koristele mädillä, punasipulilla, yrteillä ja sitruunan kuorella. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria ja tarjoile heti perunalastujen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
184 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
16,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,7 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- perunalastuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











