Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Misokinuski

Umaminen misokinuski valmistuu helposti vain kahdesta raaka-aineesta kinuskikermasta ja misotahnasta. Lämpimänä misokinuski on herkullista jäätelön ja hedelmien kastikkeena. Tiiviimmäksi jäähtyneenä kokeile täytteeksi suklaakakkuihin ja muffinsseihin.

Misokinuski
Misokinuski

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
 • 1 prk (2,5 dl)
  Valio kinuskikermaa
  Valio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
  Valio kinuskikerma 2,5 dl laktoositon
 • 1 rkl vaaleaa misotahnaa

Ohje

 1. Kaada kinuskikerma kattilaan. Keitä keskilämmöllä poreillen ja välillä sekoittaen kunnes kerma muuttuu paksummaksi kinuskiksi.
 2. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon misotahna. Sekoita tasaiseksi.
 3. Tarjoile heti lämpimänä jäätelön ja/tai hedelmien kanssa.

Vinkki

Jäähtyessään misokinuski muuttuu tiiviimmäksi. Jäähdytä jääkaapissa ja käytä esim. suklaakakkujen ja muffinssien täytteenä tai kuorrutteena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 20,2 g
Rasva 20,5 g
Tyydyttynyt rasva 12,1 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search