
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 150 g digestivekeksejä
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 4 liivatelehteä
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 100 g mustaherukoita
Pinnalle
- 200 g mustaherukoita
- 1 dl hillosokeria
Jaa resepti
Ohje
- Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan reunan ja pohjan väliin.
- Murenna keksit. Lisää niiden joukkoon sulatettu voi. Levitä seos vuoan pohjalle tasaisesti.
- Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota kerma. Kuumenna ja soseuta mustaherukat.
- Lisää kiehuvaan mustaherukkasoseeseen valutetut liivatteet. Sekoita. Anna jäähtyä hiukan.
- Lisää liivateseos tuorejuuston joukkoon samalla sekoittaen. Nostele sekaan lopuksi kermavaahto.
- Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h tai yön yli.
- Keitä mustaherukoita ja hillosokeria kattilassa keskilämmöllä n. 10 min. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Irrota kakku vuoasta veistä tai pientä lastaa apuna käyttäen. Kaada mustaherukkahilloke kakun päälle.
- Tarjoa marjaisa kakku juhlapöydässä kahvin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
287 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
23,2 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
10,6 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa