Mustaherukkajuustokakku

Mustaherukkajuustokakku
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mustaherukkajuustokakku

Mustaherukkajuustokakku

Mustaherukkajuustokakku ihastuttaa raikkaudellaan. Mehevä marjahilloke tuo makua ja toimii kastikkeena kakulle.

Valmistusaika

Työaika
30 min
hyydytys
4 h
Yhteensä
4 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

150 g
digestivekeksejä
50 g

Täyte

4
liivatelehteä
2 dl
2 rasiaa (à 200 g)
100 g
mustaherukoita

Pinnalle

200 g
mustaherukoita
1 dl
hillosokeria

Ohje

  1. Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan reunan ja pohjan väliin.
  2. Murenna keksit. Lisää niiden joukkoon sulatettu voi. Levitä seos vuoan pohjalle tasaisesti.
  3. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Vaahdota kerma. Kuumenna ja soseuta mustaherukat.
  4. Lisää kiehuvaan mustaherukkasoseeseen valutetut liivatteet. Sekoita. Anna jäähtyä hiukan.
  5. Lisää liivateseos tuorejuuston joukkoon samalla sekoittaen. Nostele sekaan lopuksi kermavaahto.
  6. Levitä täyte vuokaan, tasoita pinta. Peitä kelmulla ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 4 h tai yön yli.
  7. Keitä mustaherukoita ja hillosokeria kattilassa keskilämmöllä n. 10 min. Jäähdytä jääkaappikylmäksi. Irrota kakku vuoasta veistä tai pientä lastaa apuna käyttäen. Kaada mustaherukkahilloke kakun päälle.
  8. Tarjoa marjaisa kakku juhlapöydässä kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›