Pasha

Pasha

10 h 40 min
keskitaso
259 kcal / 100g
20
32

Helposti valmistuva täyteläinen pasha kuuluu erottamattomasti perinteiseen pääsiäispöytään.

Ainekset

6 annosta
150 g
1 ½ dl
sokeria
1
kananmuna
2 prk (à 250 g)
2 dl
1 dl
appelsiinimarmeladia
1 dl
mantelilastuja
1 rkl
vaniljasokeria

Koristeluun

hedelmäsäilykettä

Ohje

  1. Katso videolta, kuinka perinteinen pasha valmistuu:
  2. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi. Lisää maitorahka ja kerma
  3. Kaada seos kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä hitaasti sekoittaen, kunnes seos löystyy ja alkaa höyrytä. Jäähdytä kylmässä vedessä n. 20 min.
  4. Mausta marmeladilla, vaniljasokerilla ja murennetuilla mantelilastuilla.
  5. Kaada valumaan kostealla sideharsolla vuorattuun pashamuottiin tai kahvinsuodattimeen. Nosta jääkaappiin.
  6. Kumoa seuraavana päivänä. Koristele hedelmillä ja kermavaahdolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
18 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)