
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sipuli
- 1 l metsäsieniä puhdistettuna
- 2 dl vettä
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
-
1 pkt (250 g) Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuusto
Voit kokeilla myös -
- ½ tl kuivattua timjamia
Lisäksi
- 0 kg rapeakuorista maalaisleipää
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi pannussa tai trangiassa.
- Pilko ja kuullota sipuli.
- Lisää sienet ja jatka kuullottamista.
- Lisää vesi ja kuutioitu Koskenlaskija.
- Mausta timjamilla.
- Sekoita kevyesti, kunnes juusto sulaa.
- Kasta leipäpaloja kuumaan muhennokseen.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
133 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
1,2 g
Rasva
10,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rapeakuorista maalaisleipää