Patikoijan sienimuhennos

Patikoijan sienimuhennos
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Patikoijan sienimuhennos

Patikoijan sienimuhennos

Parasta mitä metsä voi patikoijalle ruokailuun tarjota on ehdottomasti sienet. Koskenlaskijaa sienimuhennokseen, niin siitä tulee täyteläinen muhennus.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
1
sipuli
1 l
metsäsieniä puhdistettuna
2 dl
vettä
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa

tai 1 pktValio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa
½ tl
kuivattua timjamia

Lisäksi

rapeakuorista maalaisleipää

Ohje

  1. Sulata voi pannussa tai trangiassa.
  2. Pilko ja kuullota sipuli.
  3. Lisää sienet ja jatka kuullottamista.
  4. Lisää vesi ja kuutioitu Koskenlaskija.
  5. Mausta timjamilla.
  6. Sekoita kevyesti, kunnes juusto sulaa.
  7. Kasta leipäpaloja kuumaan muhennokseen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›