Pestoiset juustobruschetat

Pestoiset juustobruschetat
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Pestoiset juustobruschetat

Pestoiset juustobruschetat

Pestolla maustetut juustobruschetat ovat helppo ja yksinkertainen alkupala tai pikkusuolainen.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
10 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset20 annosta

20 annosta
1
patonki
1 prk (180 g)
½ dl
punaista pestoa
1 dl
pinjansiemeniä

Koristeluun

rucolaa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoviipaleiksi, lado uunipellille ja paahda 250 asteisessa uunissa n. 3 min.
  2. Valuta ja hienonna juusto ja sekoita peston kanssa. Levitä seos paahdetuille patonkiviipaleille.
  3. Ripottele pintaan pinjansiemenet ja kuorruta bruschettoja uunissa n. 8 min tai kunnes pinjansiemenet ovat kauniin ruskeita.
  4. Pirskota pintaan oliiviöljyä halutessasi ennen tarjoilua. Koristele rucolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
314 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›