Pestoiset juustobruschetat

Pestoiset juustobruschetat

25 min
helppo
314 kcal / 100g
0
0

Pestolla maustetut juustobruschetat ovat helppo ja yksinkertainen alkupala tai pikkusuolainen.

Ainekset

20 annosta
1
patonki
1 prk (180 g)
½ dl
punaista pestoa
1 dl
pinjansiemeniä

Koristeluun

rucolaa

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinoviipaleiksi, lado uunipellille ja paahda 250 asteisessa uunissa n. 3 min.
  2. Valuta ja hienonna juusto ja sekoita peston kanssa. Levitä seos paahdetuille patonkiviipaleille.
  3. Ripottele pintaan pinjansiemenet ja kuorruta bruschettoja uunissa n. 8 min tai kunnes pinjansiemenet ovat kauniin ruskeita.
  4. Pirskota pintaan oliiviöljyä halutessasi ennen tarjoilua. Koristele rucolalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
314 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
15 g
Suola
1,4 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
206 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)