Pikafondue ja espanjalaiset lisukkeet

Pikafondue ja espanjalaiset lisukkeet
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Pikafondue ja espanjalaiset lisukkeet

Pikafondue ja espanjalaiset lisukkeet

Pimenevät ja viilenevät illat vaativat lämmintä dipattavaa sekä ystäviä! Supernopea fondue syntyy vain lämmittämällä valmiit juustokastikkeet. Espanjahenkiset lisäkkeet chorizo, chiliravut ja rapeat valkosipulileivät valmistuvat myös käden käänteessä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk
1 prk

Lisäkkeet

200 g
chorizo-makkaraa
200 g
jättikatkaravun pyrstöjä
½ dl
makeaa chilikastiketta

Valkosipulileivät

½
patonkia
1
valkosipulin kynsi
2 rkl
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lusikoi Koskenlaskija dipit kattilaan ja lämmintä.
  2. Pilko chorizo-makkarat suupaloiksi ja paista halutessasi pannulla. Mausta sulaneet ja valutetut ravunpyrstöt makealla chilikastikkeella. Asettele makkarat ja ravut tarjolle.
  3. Viipaloi patonki ja valkosipulin kynsi. Paahda viipaleet pannulla Oivariini rasvassa valkosipulin kanssa rapeiksi. Lisää paistetut patonkiviipaleet tarjolle.
  4. Nosta lämmitetty Koskenlaskija tarjoiluastialle ja dippaile espanjalaisia lisäkkeitä lämpimään juustoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›