
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l vettä
- 2 kana- tai kasvisliemikuutiota
- 500 g porkkanoita
- 100 g juuriselleriä
- 1 pieni sipuli
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ¼ tl valkopippuria
- ½ tl muskottipähkinää
Piparjuurivaahto
-
1 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 rkl piparjuuritahnaa
- ripaus sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Lisää kiehuvaan veteen liemikuutiot ja paloitellut kasvikset. Anna kiehua hiljalleen kannen alla kypsäksi (15-20 min).
- Lisää kuutioitu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Soseuta keitto esim. sauvasekoittimella. Mausta keitto.
- Valmista piparjuurivaahto. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon piparjuuritahnaa (maista vaahtoa piparjuurella maustamisen jälkeen ja lisää hieman piparjuurta, jos haluat) ja lisää ripaus sokeria. Tarjoa keiton kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
51 kcal
Proteiini
1,7 g
Hiilihydraatti
2,2 g
Rasva
3,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria