Siirry sisältöön
Porkkanatagliatelle

Porkkanatagliatelle

Porkkanatagliatelle on saanut nimensä samanmuotoisen pastalaadun mukaan. Se on hauskannäköinen lisäke erilaisten kala- ja liharuokien sekä kastikkeiden seuraksi.

Porkkanatagliatelle

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 (400 g) porkkanaa
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl rosépippuria hienonnettuna
  • 1½ tl rakuunaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
  • 1 dl
    Valio omenatäysmehua
    Valio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
    Valio omenatäysmehu 1 l

Ohje

  1. Kuori pestyt porkkanat. Vedä juuresveitsellä kasviksista pituussuunnassa ohuita nauhoja.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää porkkananauhat, mausteet, persilja ja mehut. Hauduta kypsäksi n. 20 - 25 min.
  3. Tarjoa esim. ahvenrullien tai muiden paistettujen kalojen lisäkkeenä

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 6,6 g
Rasva 2,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search