Porkkanatagliatelle

Porkkanatagliatelle

Porkkanatagliatelle on saanut nimensä samanmuotoisen pastalaadun mukaan. Se on hauskannäköinen lisäke erilaisten kala- ja liharuokien sekä kastikkeiden seuraksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 400 g
porkkanaa
1 rkl
½ tl
suolaa
1 tl
rosépippuria hienonnettuna
1 ½ tl
rakuunaa
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
persiljaa hienonnettuna
1 dl

Ohje

  1. Kuori pestyt porkkanat. Vedä juuresveitsellä kasviksista pituussuunnassa ohuita nauhoja.
  2. Sulata voi kattilassa ja lisää porkkananauhat, mausteet, persilja ja mehut. Hauduta kypsäksi n. 20 - 25 min.
  3. Tarjoa esim. ahvenrullien tai muiden paistettujen kalojen lisäkkeenä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)