Poro-juustotapakset

Poro-juustotapakset

Pyöräytä poroviipaleen sisään pala sulatejuustoa ja sulje coctailtikuilla. Napostele pikkukurkkujen, kirsikkatomaattien ja rieskapalojen kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
100 g (n. 30 kpl)
pieniä kylmäsavuporoviipaleita
1 pkt (250 g)
rucolaa
2 - 3 dl
coctailkurkkuja
1 pkt (250 g)
kirsikkatomaatteja
ohrarieskaa

Ohje

  1. Lado poroviipaleet leikkuulaudalle. Leikkaa jokaisen viipaleen päälle sulatejuustotanko. Nosta reunat juustotangon päälle ja kiinnitä cocktailtikulla.
  2. Tarjoa tapaksien kanssa rucolaa, coctailkurkkuja, puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä rieskaa. Kokoa isolle tarjoiluvadille tai annoksiksi.
Vinkki

Vinkki

* Jos poroviipaleet ovat isoja, täytä ja leikkaa rullat puoliksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g
Kalsium
200 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›