Poro-juustotapakset

Poro-juustotapakset

15 min
helppo
120 kcal / 100g
0
0

Pyöräytä poroviipaleen sisään pala sulatejuustoa ja sulje coctailtikuilla. Napostele pikkukurkkujen, kirsikkatomaattien ja rieskapalojen kanssa.

Ainekset

4 annosta
100 g (n. 30 kpl)
pieniä kylmäsavuporoviipaleita
1 pkt (250 g)
rucolaa
2 - 3 dl
coctailkurkkuja
1 pkt (250 g)
kirsikkatomaatteja
ohrarieskaa

Ohje

  1. Lado poroviipaleet leikkuulaudalle. Leikkaa jokaisen viipaleen päälle sulatejuustotanko. Nosta reunat juustotangon päälle ja kiinnitä cocktailtikulla.
  2. Tarjoa tapaksien kanssa rucolaa, coctailkurkkuja, puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä rieskaa. Kokoa isolle tarjoiluvadille tai annoksiksi.

Vinkki

* Jos poroviipaleet ovat isoja, täytä ja leikkaa rullat puoliksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
8 g
Suola
1,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
200 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)