
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl sokeria
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaa 10 %Laktoositon Valio ruokakerma 10 % sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 1½ dl sokeria
- 3 kananmunaa
- 1 (n. 1 dl) sitruunan mehu
- 2 tl sitruunankuorta
Tarjoiluun
- 0 kg papaijaa
- 0 kg kiiviä
- 0 kg viinirypäleitä
- 0 kg minttua
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon muna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina voidellun piirasvuoan (halkaisija n. 25 cm) pohjalle ja reunoille.
- Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada vuokaan. Lisää halutessasi hyvin pestyn sitruunan kuori joukkoon.
- Kypsennä 200 asteessa noin 40 min
- Sekoita hedelmäkuutiot keskenään. Mausta hienonnetulla mintulla. Sekoita. Tarjoa sitruunatorttua hedelmien kanssa jälkiruoaksi tai kahvipöydässä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
257 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
32,7 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- papaijaa
- kiiviä
- viinirypäleitä
- minttua