
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 750 g ranskanperunoita, tikkumaisia
- 200 g lenkkimakkaraa
- 200 g lihapyöryköitä
- 6 (40 g) säilykepepperonia
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chiliValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi chili on lempeän tulinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai…
-
1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar
Voit kokeilla myös -
Lisäksi
- 1-2 sipulia hienonnettuna
- 1-2 dl amerikkalaista kurkkusalaattia
- 0 kg sinappia ja ketsuppia
Jaa resepti
Ohje
- Levitä jäiset ranskalaiset uunipellille leivinpaperin päälle. Säädä uuni pakkausohjeen mukaan ja tarkista paistoaika.
- Paloittele makkara ja puolita lihapullat. Leikkaa tai saksi pepperonit paloiksi ja valuta niistä irtoava neste pois.
- Paista perunoita uunin keskitasolla. Lisää makkarat, lihapullat ja pepperonit 5 - 7 min ennen kuin ranskalaiset ovat valmiita. Jatka kypsentäminen loppuun.
- Pirskota lämmitetty sulatejuusto ranskismätön päälle. Tarjoa koko komeus lisukkeiden kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
204 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
25,4 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sinappia