Rentoa ruokaa! Uuniranskiset saavat nyt astetta jalostetumman version. Lisää makkaraperunoiden joukkoon myös lihapullia ja peperonia/pepperonia, jolloin popsittavaan tulee enemmän makua ja vaihtelua. Herkullisen lisän tuo lämmitetty sulatejuustokastike. Otatko sen chilisenä vai cheddarisena?
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
750 g | ranskanperunoita , tikkumaisia |
200 g | lenkkimakkaraa |
200 g | lihapyöryköitä |
6 (40 g) | säilykepepperonia |
1 pkt (250 g) | Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä chili tai 1 pktValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddar |
Lisäksi: | |
---|---|
1 - 2 | sipulia hienonnettuna |
1 - 2 dl | amerikkalaista kurkkusalaattia |
sinappia ja ketsuppia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.