
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g kookosrasvaa
-
100 g
Valio normaalisuolaista voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 kananmunaa
- 3 dl tomusokeria
- 1 dl kaakaojauhetta
- ¼ tl suolaa
Kirsikkavaahto
-
1 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa kirsikkaValio maustettu rahka kirsikka sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät helposti upeat jälkiruoat ja…
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
Lisäksi
- 20 kandisokerikeksiä
- 0 kg pensasmustikoita
- 0 kg karhunvatukoita
Jaa resepti
Ohje
- Sulata rasvat miedolla lämmöllä ja jätä jäähtymään.
- Vaahdota munat ja sokeri. Kääntele siivilöity kaakaojauhe ja suola joukkoon. Vatkaa jäähtynyt rasvaseos vaahtoon. Siirrä jääkaappiin jähmettymään 30 minuutiksi. Vatkaa tasaiseksi.
- Kokoa kakku alustan päälle. Laita pohjalle 4 keksiä pitkät sivut vastakkain. Lisää täytettä nokareina keksien pinnalle ja levitä ohueksi kerrokseksi. Puolita keksi ja aloita sillä seuraava kerros siten että saumat eivät ole kohdakkain. Levitä päälle täytettä ja jatka samoin yhteensä viisi keksikerrosta. Päällystä kakun pinta ja sivut täytteellä. Siirrä jääkaappiin kovettumaan vähintään muutamaksi tunniksi tai mieluiten seuraavaan päivään.
- Vaahdota rahka ja kerma. Siirrä kakku tarjoilualustalle. Levitä vaahto kakun pinnalle juuri ennen tarjoilua. Koristele halutessasi marjoilla.
- Leikkaa kakusta terävällä veitsellä ohuita viipaleita.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
419 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
30,5 g
Rasva
31,3 g
Tyydyttynyt rasva
23 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- pensasmustikoita
- karhunvatukoita