Rieska fajitas

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Rieska fajitas

Rieska fajitas

Nämä fajitat tehdään vaihteeksi kotimaisiin rieskapohjiin ja ne valmistetaan avomallisina. Loistavaa arkiruokaa tai mukavaa tarjottavaa illanistujaisiin.

20 min
helppo
197 kcal / 100g
4
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 kpl
pyöreitä rieskoja esim. perunarieskaa
1 prk (230 g)
valmista salsakastiketta, esim. pineapple salsa , tai tacokastiketta
400 g
naudan jauhelihaa
2 rkl
1 pussi (28 g)
fajita-mausteseosta
1
sipuli
1
paprika
1 prk (125 g)
1 ruukku
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Levitä rieskat uunipellille leivinpaperin päälle. Lusikoi rieskoille salsakastiketta.
  3. Paista jauheliha Oivariini rasvassa ja mausta fajita mausteseoksella. Lusikoi maustettu kypsä jauheliha rieskoille. Paista samalla pannulla suikaloitu sipuli ja paprika kunnes saavat vähän väriä pintaan. Lisää kasvikset rieskoille.
  4. Lusikoi kasvisten ja jauhelihan päälle Koskenlaskija® jalapeno. Paista uunissa noin 5 minuuttia.
  5. Viimeistele tuoreella korianterilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›