Rosollin kastike

Rosollin kastike

Rosolli saa kastikkeesta arvoisensa hunnun, joka viimeistelee herkullisen jouluisen makunautinnon.

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 prk (3,3 dl)
1 rkl
väkiviinaetikkaa
2 - 3 rkl
sokeria
ripaus
suolaa
1 rkl
etikkapunajuurilientä

Ohje

  1. Kaada kerma vatkauskulhoon. Mittaa joukkoon etikka. Vatkaa seos kuohkeaksi, pehmeäksi vaahdoksi.
  2. Lisää sokeri, suola ja etikkapunajuuren liemi. Sekoita.
  3. Tarjoa rosollin kera.
Lisukkeeksi
Rosolli
1 h 45 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
315 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
29 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›