Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Salaattijuustopannu

Salaattijuustopannu valmistuu helposti ja mutkattomasti yhdessä astiassa. Vaihda jauheliha halutessasi broileriksi ja pasta nuudeleiksi. Salaattijuustokuutiot tuovat ruokaan ripauksen suolaa ja raikkaan hapokkaan maun. Maistuu koko perheelle!

Salaattijuustopannu
Salaattijuustopannu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 400 g
    vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • Voit kokeilla myös:
  • 400 g broilerin rintafileetä
  • 2 rkl soijakastiketta, esim. Kikkoman
  • 4 dl
    Valio omenatäysmehua
    Valio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
    Valio omenatäysmehu 1 l
  • 1 dl vettä
  • 125 g minipennepastaa tai murennettua nuudelia
  • 1 pussi (200 g) pakastekasvissekoitusta, esim. herne-maissi-porkkana
  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • ½ dl lehtipersiljaa tai herneenversoa hienonnettuna

Pinnalle

  • 2 rkl kuorittuja seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Valmista ruoka esim. kannellisessa paistokasarissa. Paahda siinä ensin seesaminsiemenet. Käytä paahtamisessa keskilämpöä ja kuivaa kasaria. Siirrä siemenet lautaselle.
  2. Mittaa pannulle Oivariini. Lisää jauheliha (tai pieniksi kuutioiksi leikattu broilerin rintafilee). Ruskista.
  3. Mausta soijakastikkeella (korvaa se halutessasi 1/2 tl:lla suolaa ja 1 tl:lla pippurisekoitusta).
  4. Lisää pannulle omenatäysmehu ja vesi. Lisää minipasta (tai kuivina murennetut nuudelit).
  5. Anna kiehua hiljalleen kannella peitettynä, kunnes kypsää (n. 6 min). Tarkista pastan/nuudelien kypsymisaika pakkauksesta.
  6. Lisää herne-maissi-porkkanaseos. Anna hautua 2 - 3 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää pinnalle valutetut salaattijuustokuutiot ja hienonnettu lehtipersilja.
  7. Viimeistele ruoka paahdetuilla seesaminsiemenillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal
Proteiini 7,2 g
Hiilihydraatti 9,4 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search