Salaattijuustopannu

Salaattijuustopannu

Salaattijuustopannu valmistuu helposti ja mutkattomasti yhdessä astiassa. Vaihda jauheliha halutessasi broileriksi ja pasta nuudeleiksi. Salaattijuustokuutiot tuovat ruokaan ripauksen suolaa ja raikkaan hapokkaan maun. Maistuu koko perheelle!

25 min
helppo
126 kcal / 100g
13
10

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 rkl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
tai broilerin rintafileetä
2 rkl
soijakastiketta , esim. Kikkoman
4 dl
1 dl
vettä
2 ½ dl
minipennepastaa tai murennettua nuudelia
1 pussi (200 g)
pakastekasvissekoitusta , esim. herne-maissi-porkkana
1 prk (180 g)
½ dl
lehtipersiljaa tai herneenversoa hienonnettuna

Pinnalle

2 rkl
kuorittuja seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Valmista ruoka esim. kannellisessa paistokasarissa. Paahda siinä ensin seesaminsiemenet. Käytä paahtamisessa keskilämpöä ja kuivaa kasaria. Siirrä siemenet lautaselle.
  2. Mittaa pannulle Oivariini. Lisää jauheliha (tai pieniksi kuutioiksi leikattu broilerin rintafilee). Ruskista.
  3. Mausta soijakastikkeella (korvaa se halutessasi 1/2 tl:lla suolaa ja 1 tl:lla pippurisekoitusta).
  4. Lisää pannulle omenatäysmehu ja vesi. Lisää minipasta (tai kuivina murennetut nuudelit).
  5. Anna kiehua hiljalleen kannella peitettynä, kunnes kypsää (n. 6 min). Tarkista pastan/nuudelien kypsymisaika pakkauksesta.
  6. Lisää herne-maissi-porkkanaseos. Anna hautua 2 - 3 min, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää pinnalle valutetut salaattijuustokuutiot ja hienonnettu lehtipersilja.
  7. Viimeistele ruoka paahdetuilla seesaminsiemenillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
6 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)