Satokausikalenterin vesimelonipizza jälkiruoka
Jälkiruokana maistuu vesimelonipizza, jossa Valio Luomu kuohukermasta vatkattu kermavaahto saa ryhtiä Valio Luomu maitorahkasta ja päälle voi ripotella oman maun mukaan sesongin marjoja ja hedelmiä. Viimeisen silauksen antavat sitruunamelissan lehdet ja syötävät kukat - tiesitkö, että voikukan terälehtiä ja mansikan kukkia voi hyvin syödä?
Valmistusaika
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 vesimeloni
-
1 dl
Valio Luomu™ kuohukermaaValio Luomu™ kuohukerma on kermojen aatelia. Lisäaineeton ja laktoositon Valio Luomu™ kuohukerma 2 dl pakkauksessa…
- ½ prk (à 200 g) POISTUNUT Valio Luomu™ maitorahkaa
- 2 tl vaniljasokeria
Lisäksi
- 0 kg aprikoosia
- 0 kg kirsikoita
- 0 kg viinirypäleitä
- 0 kg mansikoita
- 0 kg syötäviä kukkia
- 0 kg sitruunamelissaa
Ohje
- Leikkaa vesimelonin keskeltä noin kolmen sentin siivu. Voit valmistaa yhdestä vesimelonista useammankin pizzan. Syö loppu vesimeloni sellaisenaan tai kuutioi vaikka salaatin joukkoon.
- Valmista rahka-kermavaahto vaahdottamalla kerma. Sekoita joukkoon maitorahka ja mausta vaniljasokerilla.
- Levitä rahka-kermavaahto vesimelonisiivulle. Asettele rahka-kermavaahdon päälle sesongin marjoja ja hedelmiä, viimeistele syötävillä kukilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Katso lisää reseptejä
Reseptin ravintosisältö / 100 g
- aprikoosia
- kirsikoita
- viinirypäleitä
- mansikoita
- syötäviä kukkia
- sitruunamelissaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.