Satokausikalenterin vesimelonipizza jälkiruoka

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin vesimelonipizza jälkiruoka

Satokausikalenterin vesimelonipizza jälkiruoka

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin vesimelonipizza jälkiruoka

Jälkiruokana maistuu vesimelonipizza, jossa Valio Luomu kuohukermasta vatkattu kermavaahto saa ryhtiä Valio Luomu maitorahkasta ja päälle voi ripotella oman maun mukaan sesongin marjoja ja hedelmiä. Viimeisen silauksen antavat sitruunamelissan lehdet ja syötävät kukat - tiesitkö, että voikukan terälehtiä ja mansikan kukkia voi hyvin syödä?

4 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset4 Henkilölle

yksi iso vesimeloni
1 dl
1 dl
2 tl
vaniljasokeria

Lisäksi

aprikoosia
kirsikoita
viinirypäleitä
mansikoita
syötäviä kukkia
sitruunamelissaa

Ohje

  1. Leikkaa vesimelonin keskeltä noin kolmen sentin siivu. Voit valmistaa yhdestä vesimelonista useammankin pizzan. Syö loppu vesimeloni sellaisenaan tai kuutioi vaikka salaatin joukkoon.
  2. Valmista rahka-kermavaahto vaahdottamalla kerma. Sekoita joukkoon maitorahka ja mausta vaniljasokerilla.
  3. Levitä rahka-kermavaahto vesimelonisiivulle. Asettele rahka-kermavaahdon päälle sesongin marjoja ja hedelmiä, viimeistele syötävillä kukilla ja sitruunamelissan lehdillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.