Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Kevät on tunnetusti parsan kulta-aikaa. Valmista vihreästä sesonkiherkusta raikasta salaattia, joka kruunaa helpot jogurtti-flatbreadit eli pannuleivät.
Taikina, 6 pannuleipää | |
---|---|
300 g | |
5 dl | vehnäjauhoja |
3 tl | leivinjauhetta |
1 ½ tl | suolaa |
Jogurttivaahto | |
1 ½ dl | |
1 ½ dl | |
1 | valkosipulinkynsi |
suolaa | |
pippuria | |
Parsasalaatti | |
½ ruukku | minttua |
70 g | vuonankaalia |
250 g | vihreää parsaa |
suolaa | |
pippuria | |
loraus oliiviöljyä | |
1 rkl | sitruunamehua |
lisäksi | |
parmesaanijuustoa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.