Savukalasalaatti

Savukalasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savukalasalaatti

Savukalasalaatti

Savukalasalaatti käy kevyestä, mutta täyttävästä lounaasta. Kananmuna ja raejuusto tuovat salaattiin ruokaisuutta ja nälkä pysyy loitolla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 pieni
lehtisalaattikerä
2
keitettyä (8 min) kananmunaa
½ (150 g)
kurkkua
1 nippu
retiisejä
3
kesäsipulia + muutama kesäsipulin varsi
250 g
perattua savukalaa esim. savulohta tai siikaa
1 prk (200 g)

Kastike

1 prk (200 g)
½ dl
1 dl
tuoretta tilliä tai ruohosipulia
mustapippuria myllystä
ripaus
suolaa ja sokeria

Ohje

  1. Revi salaatti. Keitä, jäähdytä ja lohko munat.
  2. Suikaloi kurkku ja viipaloi retiisit. Leikkaa sipulit hyvin ohuiksi renkaiksi. Paloittele perattu savukala.
  3. Aseta ainekset salaattimaljaan joko ryhmittäin tai kerroksittain, raejuusto pinnalle.
  4. Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›