
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 125 g ruis- tai grahamvoileipäkeksejä
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Suklaamousse
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 200 g taloussuklaata
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 2 rkl vahvaa kahvia
Päälle
- 1 prk (230 g) vaahtokarkkilevitettä, Fluff
Jaa resepti
Ohje
- Murenna keksit esim. monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
- Valmista suklaamousse: Vaahdota vispikerma.
- Sulata suklaa. Notkista tuorejuusto kahvilla. Yhdistä suklaasula ja tuorejuusto sähkövatkaimella voimakkaasti sekoittaen. Nostele lopuksi kermavaahto massan joukkoon.
- Jaa keksimuru annosmaljojen pohjalle. Pursota tai lusikoi päälle suklaamousse. Levitä pinnalle vaahtokarkkimassa. Sulata pinta kaasupolttimella vaalean ruskeaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
395 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
37,1 g
Rasva
25,2 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa