Suklaa-viskikakku

Suklaa-viskikakku

Suklaa-viskikakku on aikuiseen makuun sopiva jälkiruoka. Tarjoa kahvin kanssa.

Ainekset10 annosta

10 annosta

Pohja

175 g
kaurakeksejä
½ dl (50 g)

Täyte

5
liivatelehteä
½ dl
vahvaa kahvia
2 dl
200 g
taloussuklaata
¾ dl
viskiä
1 ½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 prk (3,3 dl)

Koristeluun

tuoreita hedelmiä

Ohje

  1. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle (Ø 22 - 24 cm) pohjan kokoinen leivinpaperipala. Hienonna keksit monitoimikoneessa ja sekoita joukkoon sulatettu Oivariini. Taputtele seos kevyesti vuoan pohjalle.
  2. Valmista täyte. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi pois ja liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan kahviin. Sekoita liivateseos jogurttiin.
  3. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Lisää suklaan joukkoon jogurtti, viski, sokerit ja vaahdotettu kuohukerma. Kaada täyte pohjalle, peitä ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  4. Irrota kakku vuoasta, siirrä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
349 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›