
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tummaa suklaata
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- ¾ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
-
1 prk (3,3 dl)
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Koristeluun
- 0 kg hasselpähkinöitä paahdettuna
Jaa resepti
Ohje
- Sulata puolet suklaasta mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita rahka joukkoon. Rouhi loppu suklaa ja lisää seokseen. Lisää sokerit ja viimeisenä vaahdotettu kerma
- Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun kakkuvuokaan. Peitä. Anna jäätyä pakastimessa seuraavaan päivään.
- Ennen tarjoilua anna pehmentyä jääkaapissa n. 30 min. Kasta hetkeksi kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille tai annoslautasille. Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla tai rouhitulla suklaalla tai pähkinöillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
302 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
22,7 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hasselpähkinöitä