
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- 1 dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g mantelimassaa raastettuna
- 2 rkl mantelilikööriä
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
Koristeluun
- 0 kg paahdettuja mantelilastuja
Tarjoiluun
- 0 kg vadelmia
- 0 kg valmista kinuskikastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita keskenään kermaviili, sokerit, raastettu mantelimassa ja likööri.
- Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä vaahto muihin aineisiin. Huuhtele jäädykevuoka kylmällä vedellä ja kaada jäädykemassa siihen. Peitä foliolla ja pakasta vähintään 6 - 7 tunnin ajaksi.
- Ota jäädyke huoneenlämpöön n. 1/2 t ennen tarjoilua, jotta se ehtii pehmetä sopivasti.
- Kumoa jäädyke tarjoiluvadille ja koristele paahdetuilla mantelilastuilla. Tarjoile vadelmien ja lämpimän kinuskikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
296 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
25,9 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
9,1 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- paahdettuja mantelilastuja
- vadelmia
- valmista kinuskikastiketta