Juusto-suklaajäädyke

Juusto-suklaajäädyke
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Juusto-suklaajäädyke

Juusto-suklaajäädyke

Täyteläisen suklainen jäädyke on nappivalinta suklaanystävän jälkiruoaksi.

Valmistusaika

Työaika
25 min
pakastimessa
10 h
Yhteensä
10 h 25 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

100 g
keksejä esim. Digestive
1 ½ dl
kylmää, vahvaa kahvia

Täyte

170 g
tummaa suklaata
1 rasia (200 g)
1 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
2
keltuaista
2 dl
2
valkuaista

Koristeluun

paahdettuja mantelilastuja
suklaata

Ohje

  1. Lado keksit matalareunaiseen astiaan ja kostuta ne kahvilla.
  2. Sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokerit, keltuaiset sekä hieman jäähtynyt suklaa.
  3. Vaahdota kerma. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä vaahdot suklaa-tuorejuustoseokseen ja sekoita varovasti nostellen.
  4. Kaada seos keksipohjan päälle. Koristele pinta paahdetuilla mantelilastuilla sekä suklaalastuilla. Peitä astia ja anna pakastua seuraavaan päivään.
  5. Ota jäädyke pakastimesta pehmenemään reilu puoli tuntia ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
308 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›