
Valmistusaika
Aktiivinen
2 h
Yhteensä
2 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPääkallopizzat
- 2½ dl vettä
- ¼ pkt (à 50 g) hiivaa
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 2 dl (200 g) tomaattikastiketta
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- 5 mustia oliiveja
Noidan sormi -hodarit
- 10 nakkia
- 10 hot dog -sämpylää
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddar on täyteläinen juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana.…
- 10 kuorittuja manteleita
- 1 dl ketsuppia
- ½ levyä keitettyä nuudelia
Kurpitsan oksennus -dippivati
- 1 pieni kurpitsa
- 1 pieni kukkakaali
- 1 kurkku
- 4 porkkanaa
- 300 g guacamolea
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
Jaa resepti
Ohje
Pääkallopizzat
- Liuota kädenlämpöiseen hiiva ja suola. Lisää vehnäjauhot hiljalleen samalla taikinaa hyvin vaivaten. Valmis taikina on kimmoisa ja se irtoaa kulhon reunoista. Anna taikinan kohota huoneenlämmössä vedottomassa paikassa n. 30 min.
- Vaivaa taikinasta ilmat pois. Jaa 10 osaan. Kauli palat pääkallon muotoon (soikio, jonka yläreuna on leveämpi kuin alareuna). Sivele pintaan kerros tomaattikastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta. Paina puolikkaat oliivit silmiksi.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 250 asteessa 8 - 10 min. Leikkaa saksilla juustopintaan suuaukko heti uunista ottamisen jälkeen.
Noidan sormi -hodarit
- Kuumenna nakit, sämpylät ja Koskenlaskija mikrossa. Leikkaa veitsellä nakkien päähän tasainen kohta, pursota siihen tomaattisosetta ja paina kiinni mantelit kynsiksi.
- Täytä sämpylät noidan sormi-nakeilla, nuudelimadoilla, ketsuppiverellä ja Koskenlaskija-tahmalla.
Kurpitsan oksennus -dippivati
- Koverra veitsellä kurpitsalle kasvot ja kaiva sisusta ulos.
- Leikkaa kasvikset tikuiksi.
- Lusikoi guacamole osittain kurpitsan suuhun ja sen eteen. Laita crème fraîche erilliseen kulhoon ja asettele kasvikset laudalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
146 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
14,7 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa