
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.1
tähteä viidestä
10 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl vehnäjauhoja
- ripaus suolaa
-
1 dl (50 g)
Valio maustettua juustoraastetta, Mexican raastettunaValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
- 1 kananmuna
Täyte
- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli
- 1 vihreä paprika
- 1 pussi (40 g) taco mausteseosta
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
-
½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä jalapeno-cheddarValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi jalapeno-cheddar on juustokastike, jota voit käyttää kylmänä tai kuumana. Se…
- 1 kananmuna
-
2 dl (100 g)
Valio maustettua juustoraastetta, Mexican raastettunaValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
Päälle
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 kevätsipulivartta
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 100 g (2,5 dl) maissilastuja
- ½ ruukkua tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Nypi kylmä voi ja vehnäjauhot tasaiseksi murumaiseksi seokseksi. Lisää ripaus suolaa ja juustoraaste. Sekoita.
- Lisää lopuksi muna ja sekoita tasaiseksi. Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan.
- Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa. Lisää kuutioitu paprika ja mausteseos, kuullota hetki. Nosta pannu pois liedeltä.
- Sekoita lopuksi joukkoon crème fraîche, koskenlaskija, muna ja juustoraaste.
- Kauli taikina ohueksi levyksi ja nosta piirakkavuokaan. Siisti reunat.
- Levitä täyte vuokaan. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min.
- Kuutioi tomaatit ja viipaloi kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi piirakan päälle.
- Viimeistele maissilastuilla ja korianterilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
8,9 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- suolaa ja pippuria myllystä