Tamale pie

Tamale pie
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Tamale pie

Maukas jauhelihamuhennos saa keltaisen cheddar-maissijauhokuorrutteen. Tutustu tähän meksikolaiseen ruokalajiin!

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 (200 g)
vihreä paprika
1
sipuli
2 - 3
valkosipulin kynttä
600 g
naudan jauhelihaa
1 tl
suolaa
1 ½ dl
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 dl (50 g)
mustia oliiviviipaleita
tabascoa maun mukaan

Kuorrutus

2 ½ dl
1 dl
1 rkl
1 dl
maissijauhoja
ripaus
cayennepippuria tai chiliä
1 mm
suolaa

Ohje

  1. Pese paprika, poista siemenet ja leikkaa 2 - 3 cm:n pituisiksi suikaleiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.
  3. Paista jauheliha, paprikasuikaleet, sipulit ja valkosipulit isolla pannulla tai paistokasarissa. Lisää tarvittaessa rasvaa. Mausta suolalla.
  4. Lisää pannulle Koskenlaskija, tomaattimurska ja oliiviviipaleet. Mausta tabascolla.
  5. Levitä jauhelihaseos uunivuokaan.
  6. Kuorrutus

  7. Sekoita kuorrutuksen ainekset kasarissa. Kuumenna ja keitä hiljalleen 3 - 5 min samalla sekoittaen.
  8. Levitä kuorrutus jauhelihaseoksen päälle uunivuokaan. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 min.
  9. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›