Tandoorin Mifu

Tandoorin Mifu

Marinoimalla Mifusuikaleita maukkaalla currytahnalla pääset makumatkalle omassa kotikeittiössä. Ohje mukailee Intian ja Nepalin runsaan mausteisia makumaailmoja ja tuo veden kielelle.

4 h 30 min
helppo
167 kcal / 100g
7
1

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 pkt (à 250 g)

Marinadi

2 rkl
inkivääritahnaa
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 tl
sitruunamehua
2 tl
chilijauhetta
2 tl
garam masala -maustesekoitusta
½ dl
ruokaöljyä

Jogurttikastike

½ prk (à 400 g)
100 g
tuoretta kurkkua raastettuna
2 rkl
inkivääritahnaa
2 tl
sormisuolaa
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 dl
sitruunamelissan lehtiä hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää se Mifun joukkoon. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  3. Paista Mifu marinadeineen pannulla, kunnes suikaleet ovat saanet hieman paistopintaa. Voit myös paista Mifun uunin ylä-/ keskiosassa 225 asteessa n. 5 min.
  4. Tarjoa jogurttikastikkeen, riisin sekä naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
5,2 g
Kalsium
487 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)