Tandoorin Mifu

Tandoorin Mifu

4 h 30 min
helppo
165 kcal / 100g
7
1

Intiaa lautasella, tai vaikka vähän Nepalia. Marinoimalla Mifua pääset makumatkalle ainakin 5000 km päähän Suomesta.

Ainekset

5 annosta
2 pkt (à 250 g)

Marinadi

2 rkl
inkivääritahnaa
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 tl
sitruunamehua
2 tl
chilijauhetta
2 tl
garam masala -maustesekoitusta
½ dl
ruokaöljyä

Jogurttikastike

½ prk (à 400 g)
100 g
tuoretta kurkkua raastettuna
2 rkl
inkivääritahnaa
2 tl
sormisuolaa
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 dl
sitruunamelissan lehtiä hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää se Mifun joukkoon. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  3. Paista Mifu marinadeineen pannulla, kunnes suikaleet ovat saanet hieman paistopintaa. Voit myös paista Mifun uunin ylä-/ keskiosassa 225 asteessa n. 5 min.
  4. Tarjoa jogurttikastikkeen, riisin sekä naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
165 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Suola
5,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
493 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (1)

Nimetön9.2.2018 kello 18:19
Aivan älyttömän hyvä ruoka. Ensimmäinen kerta kun kokeilin ruokaa mifusta. Helppo ja yksinkertainen ohje. Teen uudestaankin.