Tandoorin Mifu

Tandoorin Mifu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Tandoorin Mifu

Tandoorin Mifu

Marinoimalla Mifusuikaleita maukkaalla currytahnalla pääset makumatkalle omassa kotikeittiössä. Ohje mukailee Intian ja Nepalin runsaan mausteisia makumaailmoja ja tuo veden kielelle.

Valmistusaika

Työaika
30 min
marinointi
4 h
Yhteensä
4 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 pkt (à 250 g)

Marinadi

2 rkl
inkivääritahnaa
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
2 tl
sitruunamehua
2 tl
chilijauhetta
2 tl
garam masala -maustesekoitusta
½ dl
ruokaöljyä

Jogurttikastike

½ prk (à 400 g)
100 g
tuoretta kurkkua raastettuna
2 rkl
inkivääritahnaa
2 tl
sormisuolaa
3
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 dl
sitruunamelissan lehtiä hienonnettuna

Ohje

  1. Sekoita marinadin aineet keskenään ja lisää se Mifun joukkoon. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa.
  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään.
  3. Paista Mifu marinadeineen pannulla, kunnes suikaleet ovat saanet hieman paistopintaa. Voit myös paista Mifun uunin ylä-/ keskiosassa 225 asteessa n. 5 min.
  4. Tarjoa jogurttikastikkeen, riisin sekä naan-leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
167 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
5,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›