
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 2½ dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ dl valmista tapenade-tahnaa
Täyte
- 1 (100 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- ½ tl suolaa
- 2-3 (200 g) tomaattia
-
1 pussi (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, MexicanValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
- 2 kananmunaa
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 2-3 säilykepepperonia
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita vehnäjauho ja leivinjauhe kulhossa. Lisää Oivariini rasva ja tapenade.
- Laita leivinpaperi korkeareunaisen irtopohjavuoan (Ø 22 cm) pohjalle. Painele taikina pohjalle ja reunoille n. 2 - 3 cm:n korkeuteen.
- Siirrä piiraspohja jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
- Puolita sipuli, leikkaa viipaleiksi.
- Kuumenna rasva pannulla. Lisää jauheliha, paista hetki ja lisää sipuli. Kun jauheliha on kypsää, nosta pannu liedeltä. Mausta suolalla.
- Levitä puolet jauhelihaseoksesta vuoan pohjalle, sitten viipaleiksi leikatut tomaatit ja puolet juustoraasteesta.
- Levitä päälle loput jauhelihasta ja juustoraaste.
- Sekoita munat ja ruokakerma tasaiseksi seokseksi. Kaada vuokaan.
- (Leikkaa pepperonit pituussuunnassa 2-3 osaan. Nostele päällimmäiseksi.)
- Paista uunin ala- / keskitasolla 175 asteessa n. 50 min tai kunnes kypsä.
- Tarjoa piiras illanistujaisissa tai pääruokana salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
10,9 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
16,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa