Vaeltajan juustoliemi

Vaeltajan juustoliemi

45 min
helppo
108 kcal / 100g
0
0

Täyteläinen juustoliemi Koskenlaskijalla antaa lisää virtaa vaeltajan saappaisiin. Vielä kun ketunleivällä viimeistelee, jää kuksasta nautittava keitto makumuistona mieleen.

Ainekset

4 annosta
6 dl
vettä
1 pkt (250 g)
½
kasvisliemikuutio
1
valkosipulin kynsi
¼ tl
muskottipähkinää
4 viipaletta
vaaleaa leipää

Viimeistelyyn

ketunleipää

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan tai trangiaan.
  2. Kuutioi Koskenlaskija ja laita sulamaan kuumaan veteen.
  3. Lisää kasvisliemikuutio ja veitsen tai puukonsilvulla rikki painettu valkosipulin kynsi, sekä muskottipahkinä.
  4. Sekoittele keittoa kunnes juusto on sulanut tasaisesti.
  5. Kuutioi leipäviipaleet ja paahda ne halutessasi pakin tai trangian kannessa.
  6. Jaa leipäviipaleet neljään kuksaan tai kuppiin ja kaada kuuma juustoliemi päälle.
  7. Viimeistele ketunleivällä.

Vinkki

Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Suola
3,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
154 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)