Vaeltajan juustoliemi

Vaeltajan juustoliemi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Vaeltajan juustoliemi

Vaeltajan juustoliemi

Täyteläinen juustoliemi Koskenlaskijalla antaa lisää virtaa vaeltajan saappaisiin. Vielä kun ketunleivällä viimeistelee, jää kuksasta nautittava keitto makumuistona mieleen.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
6 dl
vettä
1 pkt (250 g)
½
kasvisliemikuutio
1
valkosipulin kynsi
¼ tl
muskottipähkinää
4 viipaletta
vaaleaa leipää

Viimeistelyyn

ketunleipää

Ohje

  1. Laita vesi kiehumaan kattilaan tai trangiaan.
  2. Kuutioi Koskenlaskija ja laita sulamaan kuumaan veteen.
  3. Lisää kasvisliemikuutio ja veitsen tai puukonsilvulla rikki painettu valkosipulin kynsi, sekä muskottipahkinä.
  4. Sekoittele keittoa kunnes juusto on sulanut tasaisesti.
  5. Kuutioi leipäviipaleet ja paahda ne halutessasi pakin tai trangian kannessa.
  6. Jaa leipäviipaleet neljään kuksaan tai kuppiin ja kaada kuuma juustoliemi päälle.
  7. Viimeistele ketunleivällä.
Vinkki

Vinkki

Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
3,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›