Vegaaninen sitruunaboston

Vegaaninen sitruunaboston
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Vegaaninen sitruunaboston

Vegaaninen sitruunaboston

Mehevän pehmeä vegaaninen pullakakku täytetään kasvipohjaisella sitruunatäytteellä ja kootaan vuokaan bostonkakun tyyliin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
30 min
kohotus
45 min
Yhteensä
1 h 35 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
22 arvostelua

Ainekset1 pullakakku

1 pullakakku
3 dl
1 pussi (11 g)
kuivahiivaa
1 dl
sokeria
1 tl
suolaa
½ rkl
kardemummaa
n. 7 dl
vehnäjauhoja
½ dl
rypsiöljyä

Vaniljarahkatäyte

3 prk (à 130 g)
1 rkl
maissitärkkelystä

Ohje

  1. Lämmitä kaurajuoma 42-asteiseksi. Lisää kuivahiiva, sokeri ja mausteet , sekoita. Lisää puolet jauhoista ja sekoita taikina tasaiseksi.
  2. Lisää vähitellen loput jauhot taikinaan ja alusta, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista. Lisää öljy. Anna taikinan kohota liinan alla vedottomassa paikassa kaksinkertaiseksi.
  3. Valmista täyte: sekoita Dreamy ja tärkkelys tasaiseksi.
  4. Kauli kohonneesta taikinasta suorakaiteen muotoinen levy. Levitä sille vaniljatäytettä. Kääri taikinalevy rullaksi. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä n. 8 viipaleeksi. Laita viipaleet kakkuvuokaan. Kohota liinan alla.
  5. Paista pulla uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.