
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g spagettia
- 25 g (2 dl) tuoretta persiljaa
- 25 g (1,25 dl) tuoretta minttua, paksulehtistä
-
1 prk (3,3 dl)
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 2 tl vehnäjauhoja
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ tl suolaa
- 1 tl sitruunamehua
- ¼ tl jauhettua mustapippuria
-
½-1 prk (à 180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Laita spagetti kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustettuun veteen.
- Huuhtele ja kuivaa yrtit. Poista mintusta kovat varret.
- Laita ruokakerma, yrtit, vehnäjauho, kuorittu valkosipuli ja mausteet blenderiin. Soseuta tasaiseksi.
- Kuumenna kastike, keitä samalla sekoittaen muutama min. Lisää sitruunamehu.
- Valuta spagetti. Yhdistä kastikkeen kanssa.
- Tarjoa sellaisenaan tai salaattijuustokuutioiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
237 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
37,8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa