Gold&Green® - kasvipohjaiseen kokkailuun

Gold&Green® - nam, mitä herkkuja kasvipohjaiseen kokkailuun!

Gold&Green® tuoteperheen tuorein jäsen, Delikaura®, on marinoimalla maustettu mutkaton kasviproteiini. Sen intensiiviset aromit ja pehmeän miellyttävä koostumus sopivat täydellisesti wokkien, toastien, salaatin tai tacojen täytteeksi. 100 % kasvipohjainen ja valmiiksi maustettu Delikaura® on parasta lämmitettynä, mutta maukasta ihan sellaisenaankin. Se sisältää kuitua, runsaasti rautaa ja vain vähän tyydyttynyttä rasvaa.

Kasvipohjaisen kokkauksen klassikko, Nyhtökaura® paistuu pannulla rapeaksi ja imee itseensä makua. Sen mehevä rakenne sitoo maut itseensä ja antaa tilaa luovuudelle keittiössä. Kaurasta ja palkokasveista valmistettu Nyhtökaura® sisältää kuitua, rautaa ja roimasti proteiinia, ja sille on myönnetty Sydänmerkki.

Lisäksi kasvipohjaisen ruoan ystäviä hellitään vegekuutioilla ja vegenugeteilla. Ne on tehty herneproteiinista ja sisältävät roimasti kasvivoimaa, proteiinia ja rautaa, joiden riittävä saanti on tärkeää jokaiselle, ei vain kasviperäistä ruokavaliota noudattaville. Paista herkullinen pinta pannulla tai uunissa, dippaa, kietaise tortillan väliin, lisää salaattiin tai kokoa kulhoruoaksi nuudelien tai riisin kanssa.

Helpot herkut Delikaurasta

Vegenugetit ja vegekuutiot keittiössäsi

Suosikkireseptit nyhtökaurasta

Sinua voisi kiinnostaa myös...

Leivonta
Vegaaninen leivonta on yllättävän helppoa
Sesonki
Nopeaa ja helppoa kasvisruokaa
Sesonki
Helppoa vegaanista arkiruokaa