Valio Viola® sitruuna tuorejuusto laktoositon

Valio Viola® sitruuna tuorejuusto laktoositon

Valio Viola® sitruuna tuorejuusto laktoositon

Pakkauskoot

Valio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se sekoittuu leivonnassa kauniisti erilaisiin taikinoihin ja massoihin ja tuo kirpeää raikkautta esimerkiksi juustokakkuihin ja kuorrutuksiin. Sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin ja levittyy pehmeästi myös paahtoleivän tai keksin päälle. Kaikki Valio Viola® tuorejuustot ovat laktoosittomia ja sopivat arkeen ja juhlaan. Valikoimasta löydät suolaiset, makeat ja kevyet vaihtoehdot.

Pakkauskoot

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
1124 kJ
Energia kcal
266 kcal
Rasva
21 g
josta tyydyttynyttä
12 g
josta kertatyydyttymätöntä
4,6 g
josta monityydyttymätöntä
0,4 g
Hiilihydraatit
15 g
josta sokereita
14 g
Proteiini
6 g
Suola
0,30 g
Laktoosia
0 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Lisätty sokeria
14 %
Marja- ja hedelmäpitoisuus
4 %
Rasvapitoisuus
21 %

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavat aineet

  • Maito ja maitotuotteet

Tuote sisältää

  • maissia

Tuotetiedot

Ainesosat

Pastöroitu rasvaton maito* ja kerma*, sokeri, vesi, sitruuna (4,0 %), sakeuttamisaine (E440), suola, peruna- ja maissitärkkelys, aromi, väri (E160a) ja hapate.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana alle + 8 °C:ssa vähintään kannessa merkittyyn päivään. Säilyy avattuna jääkaapissa noin 5-8 päivää.

Valmistusmaa:
Suomi
Valmistaja:
Valio Oy, Joensuu
Kotimaisuusaste:
80

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio Viola® e200 g sitruuna tuorejuusto laktoositon

Valion tuotenumero

33853

EAN-numero

6408430338535

Myyntierä

8 kpl

Tuotteen käyttö

Leivälle, ruuanlaittoon, leivontaan, herkutteluun.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä rasia ja kansi muovina, folio metallina

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›