Valio glögi tumma kausituote

Valio glögi tumma kausituote

Valio glögi tumma kausituote

Pakkauskoot

Valion glögivalikoimaan kuuluvat perinteinen tummanpunainen glögi, vaalea glögi sekä sokeroimaton vaihtoehto. Valio tumma glögi on valmistettu punaisista viinirypäleistä ja se on makeutettu sokerilla. Valio glögeissä käytetään aitoja joulumausteita: kanelia, neilikkaa, kaardemummaa, inkivääriä ja muskottipähkinää. Valiö glögi on lämmitetynä heti käyttövalmis, tuoksuva ja lämmittävä alkoholiton seurustelujuoma. Valio glögit ovat joulunajan kausituotteita, myynnissä loka-joulukuun.

Pakkauskoot

Tuotetiedot

Ainesosat

Vesi, rypäletäysmehu (tiivisteestä), sokeri, seljanmarjatäysmehu (tiivisteestä), happamuudensäätöaineet (viini- ja omenahappo), mausteet (inkivääri, kaneli, kardemumma, muskottikukka), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), luontaiset kaneli- ja neilikka-aromit, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo).

Säilytystiedot

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 3-4 päivää.

Valmistaja:
Valio Oy, Helsingin mehutehdas

Tilaustiedot ammattikeittiöille

Tuotteen nimi

Valio glögi tumma 1 l kausituote

Valion tuotenumero

6491

EAN-numero

6408430064915

Myyntierä

5 kpl

Tuotteen käyttö

Lämmitä Valio glögi n. +70 asteiseksi teräskattilassa, pinnoitetussa kattilassa (esim. teflon) tai mikrossa mikronkestävässä astiassa. Huom. Älä keitä. Älä lämmitä vedenkeittimessä.

Pakkauksen kierrätysohje

Kierrätä tölkki kartonkipakkauksena ja irti kiertyvä osa korkkia muovipakkauksena. Korkin kaulaosa saa jäädä kiinni kartonkitölkkiin, kierrätysjärjestelmä käsittelee myös nämä osat.

Ravintosisältö

Ravintosisältö (100 g:ssa)

Energia kJ
204 kJ
Energia kcal
48 kcal
Rasva
0 g
josta tyydyttynyttä
0 g
Hiilihydraatit
12 g
josta sokereita
12 g
Ravintokuitu
0 g
Proteiini
0 g
Suola
0,00 g

Koostumustiedot (100 g:ssa)

Lisätty sokeria
9,5 %
Rasvapitoisuus
0 %

Tuote sisältää

  • ei sisällä maitoa
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›