Voileipäkakku

Voileipäkakku

050
24
b 24
Runsaasti proteiinia
Vähälaktoosinen
159 kcal / 100g
Voileipäkakku kuuluu suomalaisten juhlaviin kahvipöytiin. Tämän herkullisen voileipäkakun sisään kätkeytyy lihatäyte, mutta palvikinkun tilalle voit hyvin laittaa esimerkiksi kylmäsavustettua lohta tai katkarapuja. Voileipäkakun koristelun tulisi kertoa kakun täytteestä.
Tehnyt
Marke, Valio Koekeittiö
Valmistus
12h 40min
Vaikeusaste: keskitaso
10 - 12 annosta
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.Lue lisää annosmäärien muuttamisesta ›Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Valmistusaineet

Pohja
15  isoa grahampaahtoleipäviipaletta
Kostutukseen
n. 1 dl Valio kevytmaitoa
Täyte
300  g palvikinkkua tai suolalihaa
3 - 4 (150 g (2 dl)) maustekurkkua pieninä kuutioina
1  prk  (200 g) Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa Kokeile myös Avaa/sulje
1  paprika pieninä kuutioina
1/2  dl persiljaa hienonnettuna
Päälle
1  prk  (200 g) Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
50  g ohuen ohuita kylmäsavukinkkuviipaleita
1/2  pussia  (à 300 g) Valio mozzarellapalloja
1  rasia kirsikkatomaatteja
oliiveja
persiljaa tai herneenversoja
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Aloita voileipäkakun valmistaminen täytteestä. Hienonna monitoimikoneella liha ja maustekurkku. Lisää puolet tuorejuustosta. Anna sekoittua.

  • Leikkaa paprika hyvin pieniksi kuutioiksi. Sekoita puolet paprikasta ja hienonnettu persilja loppuun tuorejuustoon.

  • Tee kahdesta osittain päällekkäin asetetusta leivinpaperista alusta (55 x 45 cm).

  • Kostuta pullasudilla voileipäkakkuun tulevat leipäviipaleet. Levitä kolme leipäviipaletta vierekkäin.

  • Levitä 1/3 lihatäytteestä ja jäljellä olevat paprikakuutiot levylle. Levitä seuraavaan väliin lihatäytettä, kolmanteen väliin juustotäyte ja neljänteen väliin loppu lihatäyte.

  • Kiedo voileipäkakku papereiden sisään tiukaksi paketiksi ja laita muovipussiin. Anna voileipäkakun vetäytyä yön yli jääkaapissa.

  • Tasoita reunat tarvittaessa. Levitä tuorejuusto voileipäkakun pintaan ja reunoille.

  • Koristele voileipäkakku ja tarjoa kahvipyödän pikkusuolaisena tai osana noutopöytää!

Avaa/sulje Ravintosisältö (159 kcal/100g)

Reseptin ravintosisältö

Reseptin ravintosisältö

Energia
159
kcal / 100g

Proteiini
(g)
9
Hiilihydraatit
(g)
14
Rasvat
(g)
7
Ravintokuitu
(g)
2
Kalsium
(mg)
87
D-vitamiini
(µg)
0

Ravintosisältö / 100g

Ravintoarvo-graafi

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia.

Energia
kcal / annos

Päivittäinen energiatarpeesi

kcal
Oma annoskokosi

Suositeltava päiväsaanti

Mitä muuta söit tänään? Kokeile kalorilaskuria >

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia

x

HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:

  • persiljaa

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa.

Avaa/sulje Kommentit ()

Kommentit ()

Kirjoita oma kommenttisi

Kiitos!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

Sinun kommenttisi

Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

Miltä maistui?
Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!

Kalorilaskuri

0

tähteä viidestä(0 arviota)
Miltä maistui?
x
Valmistusaika
Työaika
40min
Tekeytyminen
12h

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos