Sacherkakku

Sacherkakku

Teollisuus
393 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
0,750 kg Valio voita
0,450 kg sokeria
0,500 kg keltuaisia
0,600 kg tummaa suklaata
0,500 kg valkuaisia
0,500 kg sokeria
0,050 kg vaniljasokeria
0,025 kg leivinjauhetta
0,600 kg vehnäjauhoja
3,975 kg 6 kpl á 0,663 kg
Täyte
1,260 kg Valio aprikoositäytettä
1,260 kg 6 kpl á 0,210 kg
Canache-kuorrutus
0,400 kg Valio vispikermaa
0,080 kg sokeria
0,080 kg tärkkelyssiirappia
0,430 kg tummaa suklaata
0,080 kg Valio voita
1,070 kg 6 kpl á 0,178 kg
6,305 kg 6 kpl á 1,051 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista pohjat. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon keltuaiset koko ajan sekoittaen.

  • Sekoita joukkoon sulatettu suklaa. Vaahdota sokeri ja valkuaiset ja sekoita varovasti massan joukkoon.

  • Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

  • Annostele massa halkaisijaltaan 18 cm:n kakkuvuokiin. Paista pohjat 170 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.

  • Halkaise jäähtyneet pohjat ja täytä aprikoositäytteellä. Sivele kakkujen pinnalle ohut kerros aprikoositäytettä.

  • Valmista canache-kuorrutus. Kiehauta kerma. Liuota kuuman kerman joukkoon sokeri ja tärkkelyssiirappi. Lisää joukkoon tumma suklaa. Anna suklaan sulaa rauhassa kerman joukkoon sekoittamatta.

  • Kun suklaa on täysin sulanut sekoita kuorrute tasaiseksi. Sekoita joukkoon voi.

  • Kuorruta kakut noin 35 asteiseksi jäähtyneellä canache-kuorrutuksella.

  • Kirjoita kakkujen pinnalle sulalla kuorrutteella Sacher.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!