Sacherkakku

Valio Food Solutions

Sacherkakku

Ainekset6 kpl

Pohja

0.750 kg
0.450 kg
sokeria
0.500 kg
keltuaisia
0.600 kg
tummaa suklaata
0.500 kg
valkuaisia
0.500 kg
sokeria
0.050 kg
vaniljasokeria
0.025 kg
leivinjauhetta
0.600 kg
vehnäjauhoja
3.975 kg (6 kpl á 0.663 kg)

Täyte

1.260 kg
1.260 kg (6 kpl á 0.210 kg)

Canache-kuorrutus

0.400 kg
0.080 kg
sokeria
0.080 kg
tärkkelyssiirappia
0.430 kg
tummaa suklaata
0.080 kg
1.070 kg (6 kpl á 0.178 kg)
6.305 kg (6 kpl á 1.051 kg)

Ohje

  1. Valmista pohjat. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää joukkoon keltuaiset koko ajan sekoittaen.
  2. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa. Vaahdota sokeri ja valkuaiset ja sekoita varovasti massan joukkoon.
  3. Sekoita lopuksi joukkoon jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
  4. Annostele massa halkaisijaltaan 18 cm:n kakkuvuokiin. Paista pohjat 170 asteisessa uunissa noin 50 minuuttia.
  5. Halkaise jäähtyneet pohjat ja täytä aprikoositäytteellä. Sivele kakkujen pinnalle ohut kerros aprikoositäytettä.
  6. Valmista canache-kuorrutus. Kiehauta kerma. Liuota kuuman kerman joukkoon sokeri ja tärkkelyssiirappi. Lisää joukkoon tumma suklaa. Anna suklaan sulaa rauhassa kerman joukkoon sekoittamatta.
  7. Kun suklaa on täysin sulanut sekoita kuorrute tasaiseksi. Sekoita joukkoon voi.
  8. Kuorruta kakut noin 35 asteiseksi jäähtyneellä canache-kuorrutuksella.
  9. Kirjoita kakkujen pinnalle sulalla kuorrutteella Sacher.
kpl
g
6.0 kg
393 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
393 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
393 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
47 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.