Valio Food Solutions

Sesonkitärpit

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden sesonkitärpit

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin raaka-aineet, tapahtumat, teemapäivät ja perinteisemmät ruokajuhlat kuten joulu ja pääsiäinen. Anna vuodenaikojen ja sesonkien näkyä ruokalistalla tai vitriinissä, yllätä asiakkaasi halloweenina hirviödonitsilla tai loihdi joulun etkoille vegaaninen menu. Vaihtelu, uudet ideat ja yllätyksellisyys lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

Pääsiäinen

Pääsiäisenä syödään hyvin ja herkutellaan. Löydät täältä vinkit pääsiäisen alkuruokiin, pääruokiin ja makeisiin herkkuihin ammattikeittiöille, juustoja unohtamatta.

katso ideat pääsiäiseen

Herkullinen kesäsesonki

Kesäkaudella (toukokuu - elokuu) helppous ja nopeus sekä värikkäät kesän tuunausvinkit ovat avainasemassa.

Tärkeitä kalenteripäiviä ovat Äitienpäivä, valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat, kesäkuussa maailman maitopäivä sekä elokuussa mustikkapiirakkapäivä 6.8. sekä burgerpäivä 22.8.

katso kesäkauden tärpit

Syksyn aidot maut

Syksyn ruokakalenteri (syyskuu - marraskuu) täyttyy oktoberfesteistä, isänpäivästä ja halloweenista. Juhlitaanpa siellä myöskin korvapuustipäivää ja kansallista koulumaitopäivää. Ilmastonmuutoksen myötä hävikkiviikko on entistä ajankohtaisempi eikä sovi myös unohtaa kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven juhlistamista myös ruokalautasella. Laita syksy soimaan lautasella!

karmivan suloinen halloween

Black Friday on ammattikeittiöille herkullinen mahdollisuus

Marraskuun 29. päivä vietetään Black Fridayta, joka juontaa juurensa Yhdysvaltoihin. Suomessakin suosituksi tullut kampanjapäivä kerää ostoskeskuksiin ja kauppoihin myös tarjouksennälkäisiä asiakkaita. Tee heille makea tarjous, jota ei voi ohittaa!

Lue lisää

Joulun ideat

Sesongin reseptimme sisältävät vinkkejä lounaalle, juhlavammille illallisille, alkuruokiin ja kokoustarjoiluihin. Joulu on kiireistä aikaa, mutta suunnitelmallisuudella ja valmista hyödyntämällä pääsee pitkälle. Nappaa ammattilaisten joulusivuiltamme vapaasti parhaat vinkkimme käyttöösi!

katso joulun ideat

Kansainvälinen croissant-päivä

Lehtevä ranskalaisherkku on vihdoin saanut oman juhlapäivän: 30.1. vietetään kansainvälistä croissant-päivää! Tuunaa, täytä, koristele, tarjoa sellaisenaan tai lisukkeiden kera – ja ennen kaikkea paista riittävästi croissantteja vitriiniin voisarvien ystäville. Croissant tuo tuunattuna mukavasti lisämyyntiä niin aamun kuin iltapäivänkin kahvihetkiin. Kurkkaa myös herkulliset tuoteuutuudet!

katso herkulliset croissant-vinkit

Runebergin päivä

Runebergintortut avaavat sesonkileivonnaisten kauden, ja ensimmäiset tortut ilmestyvätkin vitriiniin jo tammikuussa.  Kompaktin kokoinen runebergintorttu maistuu mainiosti myös lounasruokailun jälkiruokana. Luotatko perinteiseen punssilla kostutettuun torttuun vai kaipaatko uusia ideoita?

Katso kaikki ideat runebergintorttuihin

Ystävänpäivä

Muista tarjota vitriinimyynnissä makeita lahjoja, joilla asiakkaasi voivat muistaa sydänystäviään ja rakkaitaan.

Kun pakkaat houkuttelevat ystävänpäiväleivonnaiset valmiiksi kauniiseen pakettiin, asiakkaan on helppo ostaa herkut mukaan vaikka lounastauolla. Poimi tästä talteen vinkit ystävänpäivän suloisimpiin leivonnaisiin!

katso ystävänpäivän reseptit ammattikeittiöille

Laskiainen

Hillolla vai mantelimassalla? Koska jokaisella asiakkaalla on oma suosikkinsa, vitriiniin on hyvä varata laskiaispullia erilaisilla täytteillä. Varmaa on se, että aito voi ja kerma takaavat parhaan lopputuloksen.

Katso ideat laskiaisen parhaisiin pulliin
Pääsiäisen juustotarjoilut
Pääsiäisen ideat ammattilaisille
Pääsiäisen alkuruoat
Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet
Pääsiäisen pääruoat
Pääsiäisen jälkiruoat
Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille
Runebergin päivä
Juuston ystävien päivä
Kansainvälinen croissant-päivä
Viime hetken joulutärpit, NYT!
Tuomas Hämäläinen
Joulun juomavinkit Vuoden Tarjoilijalta
Joulun leivonnaiset
Mika Parviainen
Helpotusta jouluun syötävistä lahjoista
Black Friday on ammattikeittiöille ja leipomoille herkullinen mahdollisuus
Joulun ideat ammattilaisille
Pikkujoulukausi kannattaa aloittaa ajoissa
Joulun ajan vegaaniset herkut
Tilaa joulutuotteet hyvissä ajoin
Joulun myyntivaltti - syötävät lahjat
Pikkujoulun purtavat uudella twistillä
Uusia ideoita joulunajan leivonnaisiin
Joulunaika avaa oven herkutteluun
Sesongin marjat ja täytteet
Kala maistuu joulupöydässä
Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet
Jouluiset alkuruoat
Joulun jälkiruoat ja makeat tarjottavat
Joulun juustotarjoilut
Joulureseptiikkaa leipomoille
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›