Sesonkitärpit

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden sesonkitärpit

Ammattikeittiöiden ja leipomoiden vuosisuunnittelua ohjaavat sesongin raaka-aineet, tapahtumat, teemapäivät ja perinteisemmät ruokajuhlat kuten joulu ja pääsiäinen. Anna vuodenaikojen ja sesonkien näkyä ruokalistalla tai vitriinissä, yllätä asiakkaasi halloweenina hirviödonitsilla tai loihdi joulun etkoille vegaaninen menu. Vaihtelu, uudet ideat ja yllätyksellisyys lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta.

Syksyn aidot maut

Syksyn ruokakalenteri (syyskuu - marraskuu) täyttyy oktoberfesteistä, isänpäivästä ja halloweenista. Juhlitaanpa siellä myöskin korvapuustipäivää ja kansallista koulumaitopäivää. Ilmastonmuutoksen myötä hävikkiviikko on entistä ajankohtaisempi eikä sovi myös unohtaa kansalliskirjailijamme Aleksis Kiven juhlistamista myös ruokalautasella. Laita syksy soimaan lautasella!

karmivan suloinen halloween

Joulun ideat

Sesongin reseptimme sisältävät vinkkejä lounaalle, juhlavammille illallisille, alkuruokiin ja kokoustarjoiluihin. Joulu on kiireistä aikaa, mutta suunnitelmallisuudella ja valmista hyödyntämällä pääsee pitkälle. Nappaa ammattilaisten joulusivuiltamme vapaasti parhaat vinkkimme käyttöösi!

katso joulun ideat

Kevättalven valinnat

Kevättalvella (tammikuu - maaliskuu) vitriinimyynti huomioi runebrgin päivän, ystävänpäivän ja laskiaisen, unohtamatta kansainvälistä naistenpäivää. Maaliskuussa alkaa parsakausi sekä vietetään sydänviikko ja tavataan Gastro 2020 messuilla.

katso Ystävänpäivän leivonnaiset

Pääsiäisen ideoita ammattikeittiöille

Pääsiäisenä syödään hyvin ja herkutellaan. Löydät täältä vinkit pääsiäisen alkuruokiin, pääruokiin ja makeisiin herkkuihin ammattikeittiöille, juustoja unohtamatta.

katso ideat pääsiäiseen

Herkullinen kesäsesonki

Kesäkaudella (toukokuu - elokuu) helppous ja nopeus sekä värikkäät kesän tuunausvinkit ovat avainasemassa.

Tärkeitä kalenteripäiviä ovat Äitienpäivä, valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat, kesäkuussa maailman maitopäivä sekä elokuussa mustikkapiirakkapäivä 6.8. sekä burgerpäivä 22.8.

katso kesäkauden tärpit
Black Friday on ammattikeittiöille herkullinen mahdollisuus
Joulun ideat ammattilaisille
Pikkujoulukausi kannattaa aloittaa ajoissa
Joulun ajan vegaaniset herkut
Tilaa joulutuotteet hyvissä ajoin
Joulun myyntivaltti - syötävät lahjat
Pikkujoulun purtavat uudella twistillä
Uusia ideoita joulunajan leivonnaisiin
Joulunaika avaa oven herkutteluun
Pääsiäisen ideoita ammattikeittiöille
Kala maistuu joulupöydässä
Joulun ruoka- ja leivonnaistuotteet
Alkuruoat
Jälkiruoat ja makeat tarjottavat
Joulun juustotarjoilut
Joulureseptiikkaa leipomoille
Jouluiset kahvi- ja kokoustarjoilut
Pääruoat
Leivo maistuvin laskiaispulla
Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset
Leivonnaisia naistenpäivään
Pääsiäisen juustotarjoilut
Ystävänpäivän reseptit ammattikeittiöille
Pääsiäisen reseptiikkaa leipomoille
Pääsiäisen ruoka- ja leivonnaistuotteet
Pääsiäisen jälkiruoat ja makeat tarjottavat
Pääsiäisen pääruoat
Pääsiäisen alkuruoat
Karmivan suloista Halloweenia
Inspiraatiota pikkujoulujen tarjontaan ja makumaailmaan!
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›