Siirry sisältöön
Tuotteen takana

Kotikokin keittokirja: näin toimii Valio MiFU®

Kotikokin keittokirja: näin toimii Valio MiFU®
Laura Vesterholm
Markkinointipäällikkö

Sitruunapastaa ja retkeilyä rakastava markkinointipäällikkö, jonka tavoitteena on viettää enemmän aikaa ulkona ja #yhdessäpöydässä läheisimpien kanssa. 

Käyttövalmiit ja proteiinipitoiset Valio MiFU® tuotteet on tehty, jotta uuden kokeilu keittiössä olisi hauskaa ja helppoa. Kotimaisesta maidosta ja maitoproteiinista valmistettua Mifua on saatavilla kolmessa eri muodossa: jauhiksena, suikaleena ja rakeena. Voit käyttää niitä resepteissä samalla tavalla kuin lihaa ja kanaa.

Valio MiFU® jauhis: Käytä kuten jauhelihaa

Moni haaveilee jauhelihakierteen katkaisemisesta, mutta millä korvata tuo keittiön mainio moniottelija? Vaikka uudella Valio MiFU® jauhiksella! Tuotetta testanneiden mukaan se on muun muassa maistuvaa, täyttävää ja niin lapsille kuin aikuisille sopivaa.

Miedosti maustettu, maidosta ja maitoproteiinista tehty jauhis on helppo ottaa resepteihin tavallisen jauhelihan tilalle. 250 gramman jauhispaketti vastaa noin 400 grammaa jauhelihaa resepteissä.

Kuten muutkin Mifu tuotteet, jauhis voidaan lisätä ruokaan sellaisenaan. Parhaimmillaan se on kuitenkin pannulla pikaisesti ruskistettuna. Herkullisen ruskea paistopinta syntyy hetkessä. Käytä jauhista kastikkeissa, laatikkoruoissa ja -vuoissa sekä pizzoissa ja tortilloissa.

Tip icon

Mifu on mainio proteiininlähde

Valio MiFU® tuotteet tehdään kotimaisesta maidosta. Siksi ne sisältävät runsaasti kalsiumia, B12-vitamiinia ja aminohappokoostumukseltaan erinomaista maitoproteiinia. Suikaleissa ja jauhiksessa sitä on 24 grammaa sadasta ja ruokarakeessa 14 grammaa sadasta. Lue lisää maitoproteiinin eduista täältä. Kaikki Mifu tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia, soijattomia, kananmunattomia ja hiivattomia.

Search