Nyt on herkullista! Nämä viisi pääsiäiskakkua vievät kielen mennessään
Kauniin keväinen pääsiäiskakku ilahduttaa ensimmäisestä lusikallisesta lähtien. Leivo kakku pääsiäisen kahvipöytään tai tarjoile pääsiäisaterian jälkiruokana.
Helppo pääsiäiskakku
Jos osaat sekoittaa, osaat leipoa. Tässä kakussa luotetaan yksinkertaisuuteen niin valmistuksessa kuin makumaailmassa: sekä kookokselta maistuvan taikinan että raikkaan sitruunaisen kuorrutteen raaka-aineille riittää pelkkä sekoittaminen. ”Ihana kakku”, kuten eräs reseptiä testannut kommentoi.
Hurmaava pääsiäisbrita
Pehmoista hasselpähkinäpohjaa, rapeaa marenkia, raikkaita mandariineja ja herkullista rahkatäytettä. Voiko parempaa ollakaan? Tämä Budapest-leivoksesta inspiraationsa saanut kakku sopii niin kahvin kaveriksi kuin pääsiäisen jälkiruoaksi.
Rakastettu mangojuustokakku
Mangojuustokakku kuuluu monen leipojan luottokakkuihin, eikä ihme. Kuohukermasta, maustetusta rahkasta, tuorejuustosta ja säilykemangoista valmistettava täyte on täydellinen yhdistelmä raikkautta ja täyteläisyyttä. Lisäksi kakku on myös ulkonäkönsä puolesta kuin tehty pääsiäiseen. Mangojuustokakku kestää pakastamista, joten sen voi tarvittaessa leipoa jo hyvissä ajoin ennen pääsiäistä.
Raikas passionrahkakakku
Helppo valmistaa, mutta vaikea vastustaa. Tämä kauniin keltainen ja ihanan raikas passionrahkakakku on tavallista juustokakkua asteen kepeämpi valinta. Kakun täytteen ja kiilteen pitää antaa hyytyä yhteensä viitisen tuntia, joten valmistus kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen herkuttelua.
Herkullinen suklaamunakakku
Tämä kakku on suklaanystävän valinta. Kakun pohjaksi leivotaan mantelibrownie ja päälle kasataan kahta erilaista suklaatäytettä. Lopuksi koko komeus koristellaan vielä suklaamunilla ja -kastikkeella. Jos viimeistelet kakun keksittömillä suklaaherkuilla, kakku sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon.