ihmiset kesäiltaa puutarhassa

Juhannusjuomat x 5

Juhannusjuomaksi sopivat hedelmäisen raikkaat ja marjaisan makeat boolit ja drinkit. Tästä löydät viisi vaihtoehtoa juhannusjuomaksi. Mukana on niin lasten kuin aikuisten makuun sopivia janonsammuttajia. Katso myös vinkit jääpaloihin, joilla juoma kuin juoma pysyy kylmänä ja hyvänmakuisena pidempään.

 

Sangria

Sangria on raikas kesäjuoma aikuiseen makuun. Klassinen sangria syntyy pilkotuista hedelmistä, appelsiinitäysmehusta, punaviinistä ja sitruunalimonadista. Tässä reseptissä on käytetty lisäksi appelsiinista likööriä lisämakua tuomaan. Parhaimmillaan sangria on, kun annat sen tekeytyä jääkaapissa yön yli ennen viinin ja sitruunalimonadin lisäämistä.

Sangrian resepti >>

 

Raikas kesäjuoma juhannukseen

Raikas kesäjuoma syntyy nopeasti ja tarvitset siihen ainoastaan neljä raaka-ainetta: omenatäysmehua, appelsiinitäysmehua, kivennäisvettä ja jääpaloja. Jos haluat, voit lisätä mukaan esimerkiksi viipaloitua sitruuna, appelsiinia tai mansikoita.

Raikkaan kesäjuoman resepti >>

 

Omenabooli

Omenabooli on raikas ja yksinkertainen juoma juhannusjuhliin. Tarvitset booliin vain omenatäysmehua ja kuivaa kuohuviiniä. Alkoholittoman boolin saat, kun vaihdat kuohuviinin sitruunavichyyn.

Omenaboolin resepti >>

 

Hedelmätarhan booli

Hedelmätarhan boolissa maistuvat vesimeloni, limetti ja mandariini-hedelmätäysmehu. Booli maistuu niin lapsille kuin aikuisille, joten tee kerralla isompi satsi.

Hedelmätarhan boolin resepti >>

 

Suomalainen mansikkamargarita eli marjariitta

Marjariitta on yksinkertaistettu versio mansikkamargarita-drinkistä. Mansikkainen drinkki syntyy kätevästi tehosekoittimessa. Kun koristelet lasin reunan sokerilla ja mansikkaviipaleella, saat näyttävän drinkin esimerkiksi tervetuliaisjuomaksi.

Suomalainen mansikkamargarita >>

 

Jääpalavinkki juhannusjuomiin

Juhannusjuomat pysyvät pidempään kylmänä, kun teet jääpalat isoihin muotteihin, esimerkiksi pakasterasioihin. Käytä veden tilalla mehua, niin boolisi maku ei laimene jääpalojen sulaessa. Mehujääpaloihin sopii mikä tahansa mehu, mutta Valio HÖRPPY™ juomista syntyy erityisen hauskanvärisiä jääpaloja.

Mehujääpalojen resepti >>

Energiatarpeesi