Siirry sisältöön

Kahvit

Tuoreen kahvin tuoksu on hurmaava. Erikoiskahvit valmistuvat helposti myös kotona ja vaihtoehtoja löytyy jokaisen kahvinystävän makuun. Vaniljakahvi, suklaakahvi, virkistävä jääkahvi vai kenties minttukahvi – mikä kahvi on sinun makuusi? Entä oletko jo kokeillut maailmalla ihmisiä ilostuttanutta Dalgona kahvia?

Kahvien perinteiset suosikit sopivat, kun mieli tekee jotain tuttua ja turvallista. Caffè latte on italialainen kahvijuoma, joka on monen varma valinta kahvilassa. Latte on cappuccinoa maitoisempi versio. Irish coffee sopii sitten taas aikuiseen makuun. Fariinisokerilla ja viskillä maustettu kuuma Irish coffee nautitaan pehmeäksi vaahdotetun, hyvän makuisen kuohukermasta valmistetun kerroksen läpi. Tämä kahvi toimii kolean karkottajana, illan piristäjänä ja jälkiruokana.

Kahvitrendit muuttuvat nopeasti ja omaan makuusi sopivan kahvin löydät kokeilemalla. Erikoiskahvin teet helposti kotona, kun lisäät kahvin joukkoon makusiirappia ja vaahdotat maidon kahvin päälle. Lähde testailemaan meidän resepteillä ja löydä oma suosikkisi! Äläkä unohda kahvin kanssa nautittavaa makeaa leivospalaa.

22 reseptiä

Search