Koskenlaskijan kahvi

Koskenlaskijan kahvi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Koskenlaskijan kahvi

Koskenlaskijan kahvi

Jo jatkosodassa käytettiin tätä kikkaa kahvin valkaisussa rintamalla: pala Koskenlaskija sulatejuustoa kahvin joukkoon.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset1 annos

1 annos
1 rkl
1 (2 dl)
kuksallinen kahvia

Ohje

  1. Kuutioi Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi kuumaan kahviin.
  2. Juusto toimii maidon korvikkeena.
Vinkki

Vinkki

Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
22 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›