Siirry sisältöön
Koskenlaskijan kahvi

Koskenlaskijan kahvi

Jo jatkosodassa käytettiin tätä kikkaa kahvin valkaisussa rintamalla: pala Koskenlaskija sulatejuustoa kahvin joukkoon.

Koskenlaskijan kahvi

Ainesosat

annos

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Kuutioi Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi kuumaan kahviin.
  2. Juusto toimii maidon korvikkeena.

RETKEILIJÄN VINKKI

  1. Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 22 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 0,3 g
Rasva 1,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search