Koskenlaskijan kahvi

Koskenlaskijan kahvi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Koskenlaskijan kahvi

Koskenlaskijan kahvi

Jo jatkosodassa käytettiin tätä kikkaa kahvin valkaisussa rintamalla: pala Koskenlaskija sulatejuustoa kahvin joukkoon.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
44 arvostelua

Ainekset1 annos

1 annos

Ohje

  1. Kuutioi Koskenlaskija pieniksi kuutioiksi kuumaan kahviin.
  2. Juusto toimii maidon korvikkeena.
Vinkki

Vinkki

Katso, kuinka sytytät nuotiotulen tuluksilla:

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
22 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.