
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 dl vahvaa kahvia
- 2 rkl ruokokidesokeria tai sokeria
Pinnalle
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 2 tl sokeria
- 2 tl kaakaojauhetta
- 0 kg suklaakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa ensin kerma, sokeri ja kaakaojauhe pehmeäksi vaahdoksi. Lisää siihen halutessasi ripaus vaniljasokeria.
- Valmista kahvi kahvinkeittimellä. Makeuta kuuma kahvi makusi mukaan. Kaada lämmönkestäviin laseihin.
- Lisää pinnalle kermavaahtoa. Leikkaa suklaakastikepurkin kulmaan aivan pieni reikä. Valuta kermavaahdon päälle suklaakastiketta.
- Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
0,6 g
Hiilihydraatti
5,3 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suklaakastiketta