Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kahvi ranskalaisittain (Café au lait)

Ranskalaiseen maitokahviin sekoitetaan puolet vahvaa kahvia ja puolet hyöryävän kuumaa maitoa. Tyypillisesti se tarjotaan laakeasta kulhosta. Café au lait sopii erinomaisesti aamukahviksi.

Kahvi ranskalaisittain (Café au lait)
Kahvi ranskalaisittain (Café au lait)

Ainesosat

annos

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl vahvaa kahvia (esim. Paulig Parisien)
  • 1 dl
    Valio Eila® maitojuomaa 3%
    Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
    Valio Eila® 3 % maitojuoma 1 l laktoositon
  • Voit kokeilla myös:
  • Valio kahvimaito 5 dl laktoositon 1 dl Valio kahvimaitoa
  • 0 kg sokeria tai ruokosokeria

Ohje

  1. Suodata vahva kahvi tavallisessa kahvinkeittimessä.
  2. Kuumenna maito höyryävän kuumaksi mikrossa tai kattilassa.
  3. Kaada yhtä paljon kuumaa kahvijuomaa ja kuumaa maitoa laakeaan kuppiin. Makeuta halutessasi sokerilla.
  4. Tarjoa croissantien tai voileipien kanssa aamu- tai välipalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 28 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 1,7 g
Rasva 1,5 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sokeria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search