Siirry sisältöön
Kuuma suklaakahvi

Kuuma suklaakahvi

Lämmin herkkujuoma maistuu talviurheilun jälkeen. Rouhi kahvin joukkoon tummaa suklaata ja kuorruta komeus kermavaahdolla.

Kuuma suklaakahvi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 dl kahvia
  • 4 tl sokeria
  • 1 dl
    Valio Eila® vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 25 g laktoositonta tummaa suklaata rouhittuna

Ohje

  1. Kaada kuuma kahvi kuppiin ja mausta halutessasi sokerilla. Vaahdota kerma kevyesti ja laita kahvin päälle.
  2. Ripauta pinnalle rouhittua tummaa suklaata. Tarjoa jälkiruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal
Proteiini 0,8 g
Hiilihydraatti 6,4 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search