Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.55
tähteä viidestä
11 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 l
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
- 1 l Valio täysmaitoa
- 1 dl mannasuurimoita
- ½ dl sokeria
- 1 tl kardemummaa
-
75 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 75 g Valio voita
- 1 tl suolaa
- 3 kananmunaa
- 2 dl vehnäjauhoja
Voit kokeilla myös:
Voit kokeilla myös:
Tarjoiluun
-
1 dl-2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl vadelmahilloa
Jaa resepti
Ohje
- Aloita pannukakun valmistaminen kuumentamalla maito kiehuvaksi.
- Vispaa joukkoon mannasuurimot.
- Keitä hiljalleen 5 min. Sekoita puuhaarukalla kypsennyksen ajan, ettei puuro pala pohjaan.
- Sekoita sokeri ja kardemumma ja lisää seos kattilaan.
- Lisää voi. Laita levy pois päältä. Peitä kattila kannella ja anna hautua 1/2 t. Mausta suolalla.
- Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää haaleaan puuroon. Vatkaa lopuksi joukkoon vehnäjauhot.
- Kaada pannukakkutaikina hyvin voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun.
- Paista 200 asteessa n. 40 min, kunnes pannukakku on kypsää.
- Tarjoa haaleana pehmeäksi vaahdoksi vatkatun kerman ja vadelmahillon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.