
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g vihreitä papuja
- ½ dl pinjansiemeniä
-
½ dl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1 -2 rkl tuoretta kynteliä tai persiljaa
- 0 kg sormisuolaa tai suolaa myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kypsennä pavut höyrykattilassa 5 min. Valmista kastike papujen kypsyessä.
- Rouhi pinjansiemenet veitsellä. Paahda ne kuivalla, puhtaalla pannulla kullanruskeiksi.
- Sulata joukkoon Oivariini.
- Pyöräytä pavut pannun kautta tarjoiluastiaan. Valuta kaikki kastike papujen päälle.
- Viimeistele hienonnetulla yrtillä ja suolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
209 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
3,6 g
Rasva
19,7 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa