
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.29
tähteä viidestä
7 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g (1 l) kantarelleja
- 1 sipuli
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 12 dl vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
-
1 pussi (150 g)
Valio AURA® muruaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
-
1 prk (150 g)
Valio crème fraîcheaValio crème fraîche on lusikoitavan täyteläistä ranskankermaa, joka sopii monipuolisesti ruoanlaittoon. Ranskalaisessa keittiössä crème fraîchea…
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ¼ tl cayennepippuria
- 1 dl hienonnettua ruohosipulia ja/tai persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sienet ja sipuli. Paista niitä voissa kattilassa, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut.
- Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle vesi ja lisää kasvisliemikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla n. 10 min.
- Lisää AURA muru ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon crème fraîche ja mausta pippureilla. Lisää pinnalle persiljaa tai ruohosipulia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
62 kcal
Proteiini
2,2 g
Hiilihydraatti
1,9 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa